18/04/2019 18/04/2019 Νέο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Χρώματα ορθοδοξίας- Αλβανία” διοργανώνει η ιστοσελίδα Ορθόδοξης Φωτογραφίας  Orthphoto, η οποία συμπλήρωσε πρόσφατα 15 χρόνια δραστηριότητας. Η Orthphoto είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων που θέλουν να μοιραστούν και να εκθέσουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, όπως βιώνεται σε όλο τον κόσμο. Με την πάροδο του χρόνου,...
18 Απριλίου, 2019 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 13:06

“Χρώματα Ορθοδοξίας” στην Αλβανία

Διαδώστε:
“Χρώματα Ορθοδοξίας” στην Αλβανία

Νέο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Χρώματα ορθοδοξίας- Αλβανία” διοργανώνει η ιστοσελίδα Ορθόδοξης Φωτογραφίας  Orthphoto, η οποία συμπλήρωσε πρόσφατα 15 χρόνια δραστηριότητας.

Η Orthphoto είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων που θέλουν να μοιραστούν και να εκθέσουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, όπως βιώνεται σε όλο τον κόσμο.

Με την πάροδο του χρόνου, η πύλη OrthPhoto συνεργάστηκε με την Μητροπολιτική Βαρσοβίας και δημιούργησε φωτογραφικά άλμπουμ με τίτλο ” Χρώματα Ορθοδοξίας “.

Το 2013, η ομάδα OrthPhoto παρουσίασε μια σειρά φωτογραφιών στο πατριαρχικό παλάτι στο Βουκουρέστι υπό τον τίτλο “Χρώματα Ορθοδοξίας. Πολωνία». Την έκθεση επισκέφθηκε τότε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Φωτογραφίες: Orthphoto.net

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων