19/07/2019 19/07/2019 Σε συνέχεια του σχετικού ενημερωτικού εγκύκλιου σημειώματος που έχει αποστείλει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αριθμό πρωτοκόλλου 2727, ημερομηνία έκδοσης 02/07/2019, το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας ΠροςΌψη διοργανώνει με την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου καθώς και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το: «2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με...
19 Ιουλίου, 2019 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 12:16

«2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση»

Διαδώστε:
«2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση»

Σε συνέχεια του σχετικού ενημερωτικού εγκύκλιου σημειώματος που έχει αποστείλει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αριθμό πρωτοκόλλου 2727, ημερομηνία έκδοσης 02/07/2019, το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας ΠροςΌψη διοργανώνει με την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου καθώς και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το:

«2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση»

που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιουλίου 2019, Ξενοδοχείο «Z Palace» στην Ξάνθη.

Το συνέδριο απευθύνεται:

1) σε νεαρά ενήλικα πρόσωπα (18-30 ετών) με ενδιαφέρον στο διάλογο της θεολογίας και της θρησκευτικότητας με τις επιστήμες του ψυχισμού (ψυχιατρική, ψυχολογία, ψυχοθεραπείες).

2) σε επαγγελματίες ενήλικες με αντίστοιχα επιστημονικά πεδία (επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπεία, Εκπαιδευτικούς, Θεολόγους με ενασχόληση με τη νεότητα).

Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι π. Βασίλειος Θερμός, π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης, Χρυσόστομος Σταμούλης, π. Θεοδόσιος Μαρτζούχος, Ιάκωβος Μαρτίδης, Αναστασία Μωραϊτάκη, π. Μιλτιάδης Ζέρβας, Φωτεινή Τσουκνίδα, Αλέξης Λάππας και Ανδρονίκη Δράγου. Η θεματολογία καλύπτει περιοχές όπως: η Διαπραγμάτευση της Ελευθερίας του Προσώπου, Η Σχέση με τον εαυτό- τους άλλους και την Πίστη, η Διαμόρφωση Σχέσεων και Κοινότητας, Ενηλικίωση και Ταυτότητα, η κρίση της Ύπαρξης και η εμπειρία των Επιστημών του Ψυχισμού.

Στο σύνδεσμο www.inprosopsi.gr/neoi2019 υπάρχει πρόσβαση στο πρόγραμμα, την αφίσα και τις αιτήσεις εγγραφών για το συνέδριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων