28/05/2024 28/05/2024 Ο Τομέας Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας και το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών [Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη] του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) διοργανώνουν την 44η Ετήσια Συνάντηση του Τομέα την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (Αγ. Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη) με θέμα: “Ελληνική λεξικογραφία” Προσκεκλημένη ομιλήτρια: Γεωργία Κατσούδα, Ερευνήτρια Α´ Βαθμίδας στο Κέντρο Ερεύνης των Νεοελληνικών...
28 Μαΐου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 16:17

44η Ετήσια Συνάντηση του Τομέα Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ.

Διαδώστε:
44η Ετήσια Συνάντηση του Τομέα Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ.

Ο Τομέας Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας και το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών [Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη] του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) διοργανώνουν την 44η Ετήσια Συνάντηση του Τομέα την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (Αγ. Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη) με θέμα: “Ελληνική λεξικογραφία”

Προσκεκλημένη ομιλήτρια: Γεωργία Κατσούδα, Ερευνήτρια Α´ Βαθμίδας στο Κέντρο Ερεύνης των Νεοελληνικών Διαλέκτων και Ιδιωμάτων της Ακαδημίας Αθηνών

Οι παρουσιάσεις του κυρίως συνεδρίου θα γίνουν όλες διά ζώσης. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα και διά ζώσης και διαδικτυακής παρακολούθησης των ομιλιών του.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το κυρίως συνέδριο διά ζώσης, θα πρέπει να εγγραφείτε την ημέρα του συνεδρίου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (κόστος εγγραφής: 40 ευρώ, για φοιτητές και φοιτήτριες: 20 ευρώ). Αν θέλετε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά, θα πρέπει να εγγραφείτε ως τις 29 Μαΐου 2024 (κόστος εγγραφής: 20 ευρώ). Σύνδεσμος εγγραφής (ισχύει και για τις ανακοινώσεις της προσυνεδριακής ημερίδας).

Προσυνεδριακή Ημερίδα

Οι ανακοινώσεις της προσυνεδριακής ημερίδας θα γίνουν μόνο διαδικτυακά την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024.

Το Πρόγραμμα του κυρίως συνεδρίου και της προσυνεδριακής ημερίδας θα το βρείτε εδώ. Τις Περιλήψεις του κυρίως συνεδρίου και της προσυνεδριακής ημερίδας θα τις βρείτε εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

E-mail: [email protected]
Ταχ. Διευθ.: 44η Συνάντηση Εργασίας
Τομέας Γλωσσολογίας
Τμήμα Φιλολογίας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
54124 Θεσσαλονίκη

Η Οργανωτική Επιτροπή

Γ. Παπαναστασίου, καθηγητής Ιστορικής Γλωσσολογίας του Α.Π.Θ., διευθυντής του Ινστιτούτου
Α. Ρεβυθιάδου, καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Α.Π.Θ., μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου
Ν. Αμβράζης, ΕΔΙΠ Γλωσσολογίας του Α.Π.Θ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων