18/08/2023 18/08/2023 Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» και των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Sinergija συναποφασίστηκε η «Αδελφοποίηση» του «Ι.Ε.Θ.Π με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών», το οποίο λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2022 εντός του Πανεπιστημίου Sinergija στη Βοσνία.  Η συμφωνία επετεύχθη με ανταλλαγή επισήμων επιστολών μεταξύ του Καθηγητού Πανεπιστημίου και...
18 Αυγούστου, 2023 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 10:13

Αδελφοποίηση «Ι.Ε.Θ.Π» με το «Κέντρο Ελληνικών Σπουδών» του Πανεπιστημίου Sinergija στη Βοσνία

Διαδώστε:
Αδελφοποίηση «Ι.Ε.Θ.Π» με το «Κέντρο Ελληνικών Σπουδών» του  Πανεπιστημίου Sinergija στη Βοσνία

Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» και των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Sinergija συναποφασίστηκε η «Αδελφοποίηση» του «Ι.Ε.Θ.Π με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών», το οποίο λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2022 εντός του Πανεπιστημίου Sinergija στη Βοσνία

Η συμφωνία επετεύχθη με ανταλλαγή επισήμων επιστολών μεταξύ του Καθηγητού Πανεπιστημίου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αθανάσιου Αγγελόπουλου και του Πρύτανη και Καθηγητή Πανεπιστημίου Sinergija κ. Milovan Stanisić.

Το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» από την ίδρυση κιόλας του «Κέντρου Ελληνικών Σπουδών» έχει συμβάλει με την αποστολή βιβλίων για την δημιουργία μιας ελληνόγλωσσης βιβλιοθήκης. Στις 19 Μαΐου 2023 έγινε και η απονομή των Διπλωμάτων στους πρώτους αποφοίτους του «Κέντρου Ελληνικών Σπουδών» παρουσία του Καθηγητού Πανεπιστημίου Γ. Ν. Λόη, Προέδρου του παραρτήματος «I.Ε.Θ.Π. Πάτρας».

Το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά τού Διοικητικού Συμβουλίου, των Τακτικών και των Επιτίμων Μελών- εξέφρασε τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια προς τις Πρυτανικές Αρχές και τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Sinergija.

Το «Ι.Ε.Θ.Π.», συνδεόμενο ιδιαιτέρως με την Σερβία και την ακαδημαϊκή κοινότητα αυτής, στέκεται συνεπής αρωγός και τής εν λόγω ακαδημαϊκής πρωτοβουλίας στην Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων