20/07/2023 20/07/2023 Ο Δήμος Λευκονοίκου ευχαριστεί τον Δήμο Στροβόλου και τον Όμιλο Λογοτεχνίας και Κριτικής (Ο.Λ.Κ.) για την αγαστή συνεργασία τους στην προετοιμασία και διεξαγωγή του διήμερου Συνεδρίου: “Βασίλης Μιχαηλίδης – Η ζωή και το έργο του”. Το Συνέδριο, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο, 7 και 8 Ιουλίου 2023, στο Μουσείο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου...
20 Ιουλίου, 2023 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2023 - 15:36

Ανακοίνωση Δήμου Λευκονοίκου για το διήμερο Συνέδριο με τίτλο “Βασίλης Μιχαηλίδης- Η ζωή και το έργο του”

Διαδώστε:
Ανακοίνωση Δήμου Λευκονοίκου για το διήμερο Συνέδριο με τίτλο “Βασίλης Μιχαηλίδης- Η ζωή και το έργο του”

Ο Δήμος Λευκονοίκου ευχαριστεί τον Δήμο Στροβόλου και τον Όμιλο Λογοτεχνίας και Κριτικής (Ο.Λ.Κ.) για την αγαστή συνεργασία τους στην προετοιμασία και διεξαγωγή του διήμερου Συνεδρίου: “Βασίλης Μιχαηλίδης – Η ζωή και το έργο του”.

Το Συνέδριο, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο, 7 και 8 Ιουλίου 2023, στο Μουσείο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στον Στρόβολο, τελούσε υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Αθηνάς Μιχαηλίδου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, για τη συνεργασία για ακόμη μια φορά με τον κατεχόμενο Δήμο και την αφειδώλευτη αγάπη του, όπως και στον Πρόεδρο του Ομίλου, δρα Λεωνίδα Γαλάζη, αλλά και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, δρα Κυριάκο Ιωάννου, Επίτιμο Δημότη, για την τιτάνια προσπάθεια για την επιτυχία του Συνεδρίου για τον λευκονοικιάτη ποιητή.

Τέλος, ο Δήμος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους εκλεκτούς -ές ομιλητές και ομιλήτριες, ανάμεσα στους οποίους -ες και Ακαδημαϊκοί και ερευνητές από την Ελλάδα, που φώτισαν ακόμη περισσότερο τη ζωή και το έργο του λευκονοικιάτη ποιητή, με τις εξαίρετες ομιλίες τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων