30/12/2021 30/12/2021 Αναστέλλονται οι σχολικές εκδρομές σε όλη τη χώρα, με απόφαση της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των νέων περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Ειδικότερα, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπει την αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας με κάθε μεταφορικό μέσο. Αναφερόμενος στο θέμα των...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 18:50

Αναστέλλονται οι σχολικές εκδρομές

Διαδώστε:
Αναστέλλονται οι σχολικές εκδρομές

Αναστέλλονται οι σχολικές εκδρομές σε όλη τη χώρα, με απόφαση της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των νέων περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπει την αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας με κάθε μεταφορικό μέσο.

Αναφερόμενος στο θέμα των σχολείων, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ότι θα ανοίξουν και εάν χρειαστούν παρεμβάσεις στα πρωτόκολλα θα γίνουν με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων