24/11/2020 24/11/2020 Άνοιξε τις πύλες του το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου για την υποβολή ταινιών για τα βραβεία του Φεστιβάλ ενώ σημειώνεται πως δεν υπάρχει κάποια θεματική για τις ταινίες.  Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2018, αναπτύχθηκε και διοικείται από την Cosmocinema, με έδρα το Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και από το πολύ επιτυχημένο διεθνές Φεστιβάλ Ελληνικού...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 16:45

Άνοιξαν οι πύλες του Φεστιβάλ Λονδίνου”

Διαδώστε:
Άνοιξαν οι πύλες του Φεστιβάλ Λονδίνου”

Άνοιξε τις πύλες του το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου για την υποβολή ταινιών για τα βραβεία του Φεστιβάλ ενώ σημειώνεται πως δεν υπάρχει κάποια θεματική για τις ταινίες. 

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2018, αναπτύχθηκε και διοικείται από την Cosmocinema, με έδρα το Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και από το πολύ επιτυχημένο διεθνές Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου (ξεκίνησε το 2008).

Από το καλοκαίρι του 2020, το φεστιβάλ μεταφέρθηκε στο Διαδίκτυο (Διαγωνισμός Κινηματογράφου & Σενάριο – Διαδικτυακό Φεστιβάλ / Εκδήλωση Βραβεία) και θα εκτελεστεί σε 2 εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

Επίσης ίσως ειδικές προβολές διοργανωθούν κατά τη διάρκεια του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον σύνδεσμο: www.cosmocinemafestival.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων