14/05/2021 14/05/2021 Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο θα είναι και πάλι ανοιχτό για το κοινό από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, υποδέχεται και πάλι από σήμερα τους επισκέπτες του. Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Λόγω του...
14 Μαΐου, 2021 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 9:54

Ανοιχτό από σήμερα το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Διαδώστε:
Ανοιχτό από σήμερα το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο θα είναι και πάλι ανοιχτό για το κοινό από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, υποδέχεται και πάλι από σήμερα τους επισκέπτες του.

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Λόγω του κλειστού περιβάλλοντος των εκθεσιακών χώρων του Μουσείου, οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών των εκθεσιακών χώρων είναι 15 άτομα ανά 20 λεπτά και η απόσταση ασφαλείας είναι τα δύο μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων