19/07/2022 19/07/2022 Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, προκειμένου να ευχηθεί στους τρεις νέους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπήρξαν απόφοιτοί του. Στην ανακοίνωση, κατόπιν των συγχαρητηρίων, αναφέρεται και το γεγονός ότι η διαδικασία μετονομασίας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας σε «Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας “Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης”» θα ολοκληρωθεί με τον έναν εκ των...
19 Ιουλίου, 2022 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 17:27

Απόφοιτοι του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας τρεις νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης

Διαδώστε:
Απόφοιτοι του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας τρεις νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, προκειμένου να ευχηθεί στους τρεις νέους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπήρξαν απόφοιτοί του. Στην ανακοίνωση, κατόπιν των συγχαρητηρίων, αναφέρεται και το γεγονός ότι η διαδικασία μετονομασίας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας σε «Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας “Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης”» θα ολοκληρωθεί με τον έναν εκ των τριών.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Και πάλι απόφοιτοι της εκατόχρονης Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας χαροποιούν με την εξέλιξή τους και τις επιτυχίες τους σύμπασα την σχολική μας κοινότητα, την εν όπλοις και την εν εφεδρεία! Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας επί εκατό ολόκληρα χρόνια τροφοδοτεί την Εκκλησία, την κοινωνία, την πατρίδα μας, τον κόσμο με ανθρώπους αξίους και ικανούς, οι οποίοι τιμούν με την παρουσία και το έργο τους την τροφό Σχολή τους.

Μόλις χθες, 18 Ιουλίου 2022, υπεγράφη η Απόφαση του ΥΠΑΙΘ δυνάμει της οποίας τοποθετούνται νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μέσα σ’ αυτόν τον κατάλογο των δέκα στελεχών της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμπεριλαμβάνονται και τρεις απόφοιτοι της γεραράς Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας! Πρόκειται για τους κ.κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, θεολόγο, Κωνσταντίνο Ζημιανίτη, διδάσκαλο και Βασίλειο Σταυρόπουλο, διδάσκαλο. Και οι τρειςτους αποφοίτησαν από το Σχολείο μας, εισήλθαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διορίσθηκαν ως εκπαιδευτικοί και έχοντες ευγενή φιλοδοξία, όπως πάντα προτρέπει τους μαθητές της η Σχολή μας, συνέχισαν τις σπουδές τους, κατακτώντας και Διδακτορικό Δίπλωμα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που, με την χθεσινή απόφασητου ΥΠΑΙΘ, τοποθετούνται, ο κ.Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ο κ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας και ο κ. Βασίλειος Σταυρόπουλος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τις καταβολές τους, ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, το οποίο τόσα τους προσέφερε και το οποίο τιμούν με την πορεία τους στον χώρο της Εκπαίδευσης!

Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας μετονομάζεται

Μάλιστα, η Σχολή μας έχει και επιπλέον λόγο να αγάλλεται για την τοποθέτηση του κ. Σπαλιώρα στην θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας. Κατόπιν της, από 14 Ιουνίου 2022, αγιοκατατάξεως του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του και πνευματικού της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας διατελέσαντος, εκκινήσαμε, προ ολίγων μόλις ημερών, την διαδικασία  μετονομασίας του Σχολείου μας σε «Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας “Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης”», διαδικασία η οποία θα συνεχισθεί, πλέον, επί της θητείας ενός αποφοίτου αυτού του Σχολείου, επί της θητείας του  κ. Σπαλιώρα!

Ευχόμαστε από καρδιάς στα τρία νέα στελέχη της Εκπαίδευσης, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας, καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, υγεία και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, επ’ αγαθώ της εκπαιδευτικής κοινότητος!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων