07/04/2023 07/04/2023 Κυκλοφορεί το 4ο βιβλίο της Χριστίνας Αμανατοπούλου-Ασπιώτη «Σκέφτομαι και ΥΜΝΟγράφω». Ένα βιβλίο για τη Μεγάλη Εβδομάδα, με βίντεο και ήχο, από τη σειρά διαδραστικών βιντεοβιβλίων «Ύμνοι στη Χαρά»! Ένα βιβλίο που περιγράφει σημαντικές στιγμές από τη Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα από τα βιώματα ενός παιδιού. Κείμενο και εικόνες εξηγούν στους μικρούς αναγνώστες τι συμβαίνει και τι σημαίνει για...
07 Απριλίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 17:13

Διαδραστικό Βιντεο-βιβλίο για τη Μεγάλη Εβδομάδα: «Σκέφτομαι και ΥΜΝΟγράφω»

Διαδώστε:
Διαδραστικό Βιντεο-βιβλίο για τη Μεγάλη Εβδομάδα: «Σκέφτομαι και ΥΜΝΟγράφω»

Κυκλοφορεί το 4ο βιβλίο της Χριστίνας Αμανατοπούλου-Ασπιώτη «Σκέφτομαι και ΥΜΝΟγράφω». Ένα βιβλίο για τη Μεγάλη Εβδομάδα, με βίντεο και ήχο, από τη σειρά διαδραστικών βιντεοβιβλίων «Ύμνοι στη Χαρά»!

Ένα βιβλίο που περιγράφει σημαντικές στιγμές από τη Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα από τα βιώματα ενός παιδιού. Κείμενο και εικόνες εξηγούν στους μικρούς αναγνώστες τι συμβαίνει και τι σημαίνει για όλους μας κάθε Μεγάλη μέρα.

Το βιβλίο περιλαμβάνει χαρακτηριστικούς ύμνους κάθε ημέρας με το ποιητικό & το μουσικό κείμενο και επεξήγηση-μετάφραση στα νέα ελληνικά.

Περιέχει δραστηριότητες εμπέδωσης για τα παιδιά και προτάσεις για γονείς, εκπαιδευτικούς και κατηχητές.

Προβάλλονται ύμνοι σε βίντεο με βοηθητικές ενδείξεις, για να μπορούν μικρά και μεγάλα παιδιά να παρακολουθούν και να συμψάλλουν. Αφήγηση εμπλουτισμένη με εφέ, με τις χειροποίητες εικόνες να ζωντανεύουν στην οθόνη.

 

Διάβασε, δες και άκου ταυτόχρονα… Σκέφτομαι και γράφω «Πώς πέρασα τις πιο Μεγάλες ημέρες».

Ο Ιωάννης περιγράφει το ξεχωριστό Πάσχα που έζησε φέτος, με την πρώτη του συμμετοχή στη χορωδία.
Διάβασε κι εσύ την έκθεση του Ιωάννη, μπες στη χορωδία και ύμνησε μαζί του!
QR Code με βίντεο, αφήγηση και ύμνους από την πολυμελή Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός».
– Ηλικίες: Από 5 ετών.
Δυνατότητα αναγραφής στο εξώφυλλο της Ιεράς Μητροπόλεως ή του Ιερού Ναού που θα το παραγγείλει, ώστε το βιβλίο να μπορεί να δοθεί και ως ευλογία στα παιδιά κατηχητικών ομάδων, κατασκηνώσεων κ.λπ.
Κεντρική διάθεση βιβλίου: Εκδόσεις Σαΐτη, τηλ. 210 34 76 090

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων