30/03/2022 30/03/2022 Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Οι Σερβο-Ελληνικές σχέσεις δια μέσου των αιώνων» θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστήμιο Sinergija, της πόλης Bijeljina, Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του «Κέντρου Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού», το οποίο θα τελεί υπό την ύπατη αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Σαράγιεβο. Ιδιαίτερη τιμή για το...
30 Μαρτίου, 2022 - 17:30

Διεθνές Συνέδριο: Οι Σερβο-Ελληνικές σχέσεις δια μέσου των αιώνων

Διαδώστε:
Διεθνές Συνέδριο: Οι Σερβο-Ελληνικές σχέσεις δια μέσου των αιώνων

Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Οι Σερβο-Ελληνικές σχέσεις δια μέσου των αιώνων» θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2022, στο Πανεπιστήμιο Sinergija, της πόλης Bijeljina, Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του «Κέντρου Ελληνικής γλώσσας και Πολιτισμού», το οποίο θα τελεί υπό την ύπατη αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Σαράγιεβο.

Ιδιαίτερη τιμή για το «Ι.Ε.Θ.Π. Πάτρας» αποτελεί το γεγονός ότι στο Συνέδριο αυτό θα παρίστανται ο Εξοχότατος Πρέσβης της Ελλάδος στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη Δημήτριος Παπανδρέου και ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Γεώργιος Νεκτάριος Λόης.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο Τύπου: 83 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Β.Ε

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων