12/07/2023 12/07/2023 Το Σωματείο «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας», το οποίο ιδρύθηκε από την ίδια τη μεγάλη καλλιτέχνιδα μετά τις ιστορικές εμφανίσεις της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, απένειμε, μετά από Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10 Ιουλίου 2023, δύο υποτροφίες λυρικού τραγουδιού για τελειοποίηση σπουδών στο εξωτερικό. Οι νέοι Υπότροφοι Μαρία Κάλλας είναι ο κόντρα...
12 Ιουλίου, 2023 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 18:08

Δύο ταλαντούχοι λυρικοί τραγουδιστές έλαβαν την «Υποτροφία Μαρία Κάλλας» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Διαδώστε:
Δύο ταλαντούχοι λυρικοί τραγουδιστές έλαβαν την «Υποτροφία Μαρία Κάλλας» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Το Σωματείο «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας», το οποίο ιδρύθηκε από την ίδια τη μεγάλη καλλιτέχνιδα μετά τις ιστορικές εμφανίσεις της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, απένειμε, μετά από Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10 Ιουλίου 2023, δύο υποτροφίες λυρικού τραγουδιού για τελειοποίηση σπουδών στο εξωτερικό.

Οι νέοι Υπότροφοι Μαρία Κάλλας είναι ο κόντρα τενόρος Άγγελος Κυδωνιεύς και η σοπράνο Ματίνα Τσαρουχά. Στις «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας» Πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός και Γενικός Γραμματέας ο Κυριάκος Λουκάκος.

Την Κριτική Επιτροπή των «Υποτροφιών Μαρία Κάλλας» αποτελούν οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες: Αλεξία Βουλγαρίδου, Λουκάς Καρυτινός, Γιώργος Κουρουπός, Μίλτος Λογιάδης και Άρης Χριστοφέλλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων