05/07/2021 05/07/2021 Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, εγκαινιάστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, η περιοδική έκθεση-αφιέρωμα στη φετινή επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, «Η Επιστροφή των Μουσών. Λόγιοι, έμποροι και καλλιτέχνες. Λόγιοι, έμποροι και καλλιτέχνες στη Θεσσαλία τις παραμονές της Επανάστασης του 1821». Τα εγκαίνια τέλεσαν από κοινού, οι...
05 Ιουλίου, 2021 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2021 - 18:18

Εγκαίνια της έκθεσης “Επιστροφή των Μουσών”

Διαδώστε:
Εγκαίνια της έκθεσης “Επιστροφή των Μουσών”

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, εγκαινιάστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, η περιοδική έκθεση-αφιέρωμα στη φετινή επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, «Η Επιστροφή των Μουσών. Λόγιοι, έμποροι και καλλιτέχνες. Λόγιοι, έμποροι και καλλιτέχνες στη Θεσσαλία τις παραμονές της Επανάστασης του 1821».

Τα εγκαίνια τέλεσαν από κοινού, οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πάνος Σάπκας, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου, Κυριακή Σπανού και πλήθος κόσμου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, Σταυρούλα Σδρόλια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων