04/12/2019 04/12/2019 Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή του Α.Π.Θ. κ. Ευθύμιου Ν. Τσιγαρίδα: «Εικόνες του Βυζαντινού Μουσείου και ναών της Καστοριάς (12ος – 16ος αι.)». Θα μιλήσουν η Δρ. Αγαθονίκη Τσιλιπάκου, Διευθύντρια Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, ο Δρ. Δημήτριος Τριανταφυλλόπουλος,...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:10

«Εικόνες του Βυζαντινού Μουσείου και ναών της Καστοριάς (12ος-16ος αι.)»

Διαδώστε:
«Εικόνες του Βυζαντινού Μουσείου και ναών της Καστοριάς (12ος-16ος αι.)»

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή του Α.Π.Θ. κ. Ευθύμιου Ν. Τσιγαρίδα: «Εικόνες του Βυζαντινού Μουσείου και ναών της Καστοριάς (12ος – 16ος αι.)».

Θα μιλήσουν η Δρ. Αγαθονίκη Τσιλιπάκου, Διευθύντρια Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, ο Δρ. Δημήτριος Τριανταφυλλόπουλος, τ. Έφορος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων-τ. καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου και ο συγγραφέας Δρ. Ευθύμιος Ν. Τσιγαρίδας, τ. Έφορος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων-Ομότιμος καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Διευθύντρια του Μουσείου Δρ. Αγαθονίκη Τσιλιπάκου

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων