16/10/2023 16/10/2023 Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός στα πλαίσια των κοινωφελών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει μέσω της Πεμπτουσίας και της Ψηφιακής Ακαδημίας Ευγένιος Βούλγαρης, Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο το οποίο απευθύνεται σε άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες, και σε μαθητές Ομογενειακών Σχολείων. Εάν ο/η μαθητής/τρια φοιτά σε Ομογενειακό Σχολείο δεν απαιτούνται εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη του. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εφόσον έχει συμπληρωθεί...
16 Οκτωβρίου, 2023 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2023 - 14:26

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής μαθητών στο Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο της Πεμπτουσίας

Διαδώστε:
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής μαθητών στο Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο της Πεμπτουσίας

Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός στα πλαίσια των κοινωφελών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει μέσω της Πεμπτουσίας και της Ψηφιακής Ακαδημίας Ευγένιος Βούλγαρης, Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο το οποίο απευθύνεται σε άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες, και σε μαθητές Ομογενειακών Σχολείων.

Εάν ο/η μαθητής/τρια φοιτά σε Ομογενειακό Σχολείο δεν απαιτούνται εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη του.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εφόσον έχει συμπληρωθεί ο απαιραίτητος αριθμός μαθητών.

Ο γονέας/κηδεμόνας καλείται να συμπληρώσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάθε μαθητή/τρια ξεχωριστά. Σε περίπτωση συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού ενδιαφερομένων μαθητών και προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή θα ζητηθεί από τους γονείς/κηδεμόνες -πριν την έναρξη των μαθημάτων- να προσκομίσουν ηλεκτρονικά τα απαιραίτητα πιστοποιητικά (βλ. σημείωση στο τέλος της εκδήλωσης ενιδαφέροντος).

Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον συμμετοχής μαθητών στο Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο της Πεμπτουσίας ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων