28/10/2023 28/10/2023 Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και η Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής του Δ.Ω.Λ. “ΧΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ” σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ, ως αφιέρωμα στον Δανιήλ Πρωτοψάλτη , εκ Τυρνάβου Θεσσαλίας. Για το μελοποιητικό του έργο θα μιλήσει ο κ. Κυριάκος Τζουραμάνης (Msc Ιονίου παν.)...
28 Οκτωβρίου, 2023 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2023 - 11:10

Εκδήλωση της χορωδίας Βυζαντινής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας “ΧΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ” 

Διαδώστε:
Εκδήλωση της χορωδίας Βυζαντινής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας “ΧΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ” 

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και η Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής του Δ.Ω.Λ. “ΧΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ” σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ, ως αφιέρωμα στον Δανιήλ Πρωτοψάλτη , εκ Τυρνάβου Θεσσαλίας.

Για το μελοποιητικό του έργο θα μιλήσει ο κ. Κυριάκος Τζουραμάνης (Msc Ιονίου παν.) και για την βιογραφία του ο κ. Δημήτρης Λάσκος. (Msc ΑΠΘ).

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι πανελλαδικά καταξιωμένες χορωδίες:

«Εργαστήρι Ψαλτικής» υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη και χοράρχη κου Αθανασίου Παϊβανά.

«Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία» υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη και χοράρχη κου Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής Δ.Ω.Λ. «Χορός Αγγελικός» υπό τη διεύθυνση του χοράρχη και καθηγητή του Δ.Ω.Λ. κου Γεωργίου Καραγιαννάκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστεί σε όλους τους ακροατές βιβλίο με όλη την βιογραφία και την εργογραφία του Δανιήλ πρωτοψάλτου, καθώς επίσης όλα τα μουσικά κείμενα μαζί με τα ηχητικά δωρεάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων