02/04/2020 02/04/2020 Τους 51 έφτασαν οι θανόντες από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας καθώς το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ασθενής από την Καστοριά που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και τελικά να χάσει τη μάχη για τη...
02 Απριλίου, 2020 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 16:46

Εκπαιδευτικός το 51ο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικός το 51ο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας

Τους 51 έφτασαν οι θανόντες από την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας καθώς το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ασθενής από την Καστοριά που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και τελικά να χάσει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 51χρονος ήταν αποσπασμένος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο σχολείο Όμηρος Κορυτσάς.

Με ανάρτησή της η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια ενός μέλους της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας.

“Μεγάλη θλίψη για την οικογένεια των εκπαιδευτικών για ένα ακόμα θύμα που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό. Ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Ντίκος υπηρετούσε με απόσπαση στην Κορυτσά και έδωσε μάχη με τον ιό στο νοσοκομείο Παπανικολάου για πολλές μέρες. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”, έγραψε η κ. Ζαχαράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων