01/04/2019 01/04/2019 Η Κύπρος τιμά σήμερα, 64 χρόνια μετά, την 1η Απριλίου. Την 1η Απριλίου 1955, ο Kυπριακός λαός αρχίζει τον απελευθερωτικό αγώνα για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού. Είναι η ημέρα που ξεκίνησε ο ένοπλος εθνικο-απελευθερωτικός αγώνας της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών εναντίον των Άγγλων. Το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας...
01 Απριλίου, 2019 - 12:46

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Κύπρος τιμά σήμερα, 64 χρόνια μετά, την 1η Απριλίου. Την 1η Απριλίου 1955, ο Kυπριακός λαός αρχίζει τον απελευθερωτικό αγώνα για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού. Είναι η ημέρα που ξεκίνησε ο ένοπλος εθνικο-απελευθερωτικός αγώνας της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών εναντίον των Άγγλων.

Το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 17:30, στη “Βίλλα Ευταξία” του Μουσείου στην Ελευσίνα, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διατίθενται ΔΥΟ (2) ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ των θεατών απο και προς τη “Βίλλα Ευταξία”.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα το Μουσείο στο τηλέφωνο 210-3231397.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων