08/01/2024 08/01/2024 H Εταιρεία Συγγραφέων και το Επιγραφικό Μουσείο συνδιοργανώνουν τον Δεύτερο Κύκλο Επιμορφωτικών Διαλέξεων τον Ιανουάριο 2024 με θέμα «Από τον Τάλω στην τεχνητή νοημοσύνη: μηχανές του νου» από τον Κύπριο συγγραφέα και μαθηματικό Τεύκρο Μιχαηλίδη. Ο ομιλητής, ο οποίος είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας και της...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 14:23

Επιγραφικό Μουσείο: Δεύτερος Κύκλος Επιμορφωτικών Διαλέξεων

Διαδώστε:
Επιγραφικό Μουσείο: Δεύτερος Κύκλος Επιμορφωτικών Διαλέξεων

H Εταιρεία Συγγραφέων και το Επιγραφικό Μουσείο συνδιοργανώνουν τον Δεύτερο Κύκλο Επιμορφωτικών Διαλέξεων τον Ιανουάριο 2024 με θέμα «Από τον Τάλω στην τεχνητή νοημοσύνη: μηχανές του νου» από τον Κύπριο συγγραφέα και μαθηματικό Τεύκρο Μιχαηλίδη.

Ο ομιλητής, ο οποίος είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας και της ομάδας Θαλής και Φίλοι, πραγματεύεται θέματα, τα οποία εκτείνονται σε ευρύτερα πεδία, όπως Μαθηματικά, Τεχνητή Νοημοσύνη κ.α. Στις διαλέξεις του θα περιγράψει την μακρά και επίπονη πορεία από τις πρωτόγονες-πραγματικές ή φανταστικές- μηχανές μέχρι τα σημερινά ρομπότ και τις σημερινές μηχανές αναζήτησης, τα e-booking, τα e-banking και το μέλλον που μας επιφυλάσσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Οι διαλέξεις θα δοθούν στις 11, 18 και 25 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιγραφικού Μουσείου, Τοσίτσα 1 (είσοδος ΚΕΜ: Κέντρο Επιγραφικών Μελετών) στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η πρώτη σειρά τριών διαλέξεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.00, με ομιλητή τον κ. Τεύκρο Μιχαηλίδη και θέμα: «Από τον Τάλω στην τεχνητή νοημοσύνη: μηχανές του νου».

Η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια των διαλέξεων Αγγελική Στρατηγοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων