26/04/2023 26/04/2023 Με αφορμή τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Ποιητή Κωστή Παλαμά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Φιλολόγων Κύπρου «Στασίνος», ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» – Παράρτημα Κύπρου, η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Δήμος Στροβόλου και το...
26 Απριλίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 22:00

Επιστημονικό Συνέδριο «Κωστής Παλαμάς και Κύπρος»

Διαδώστε:
Επιστημονικό Συνέδριο «Κωστής Παλαμάς και Κύπρος»

Με αφορμή τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Ποιητή Κωστή Παλαμά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Φιλολόγων Κύπρου «Στασίνος», ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» – Παράρτημα Κύπρου, η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Δήμος Στροβόλου και το ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959 (ΙΔ.Α.Α.Ε) σας προσκαλούν στο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Κωστής Παλαμάς και Κύπρος»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ. στο Μουσείο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, στον Στρόβολο.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων