20/09/2019 20/09/2019 Το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μουσείο, Σχολείο, Εκπαίδευση» του Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης είναι ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που στόχο έχει να οπλίσει τους συμμετέχοντες με θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχουν τα Μουσεία και οι Πολιτιστικοί χώροι για δυναμική μάθηση. Το πρόγραμμα συνδυάζει δια...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:34

Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Μουσείο, Σχολείο, Εκπαίδευση»

Διαδώστε:
Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Μουσείο, Σχολείο, Εκπαίδευση»

Το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μουσείο, Σχολείο, Εκπαίδευση» του Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης είναι ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που στόχο έχει να οπλίσει τους συμμετέχοντες με θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχουν τα Μουσεία και οι Πολιτιστικοί χώροι για δυναμική μάθηση.
Το πρόγραμμα συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα, εξ αποστάσεως και πρακτικές εφαρμογές και υλοποιείται με τη συνεργασία επιστημόνων εξειδικευμένων στον τομέα τους.
Απευθύνεται σε μουσειολόγους, εκπαιδευτικούς, εμψυχωτές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σπουδαστές αλλά και σε ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πεδίο.
Ημερομηνία Έναρξης 13 Οκτωβρίου
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://wp.me/p4fkZN-2aI
Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ: https://forms.gle/syuJLE516ciYnviFA

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων