07/07/2020 07/07/2020 Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η υπουργική απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη αναφορικά με τις αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου. Για τον κλάδο των Θεολόγων δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη Υ.Α. του 2018. Στους Θεολόγους ανατίθεται η διδασκαλία των Θρησκευτικών όλων των τάξεων Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου...
07 Ιουλίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 8:59

Γυμνάσιο- Λύκειο: Οι αναθέσεις στους Θεολόγους

Διαδώστε:
Γυμνάσιο- Λύκειο: Οι αναθέσεις στους Θεολόγους

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η υπουργική απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη αναφορικά με τις αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου. Για τον κλάδο των Θεολόγων δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη Υ.Α. του 2018.
Στους Θεολόγους ανατίθεται η διδασκαλία των Θρησκευτικών όλων των τάξεων Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου (Α΄ Ανάθεση), η διδασκαλία της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου (Β΄ Ανάθεση), η διδασκαλία της Φιλοσοφίας της Β΄ Λυκείου (Β΄ Ανάθεση), η διδασκαλία της Ιστορίας όλων των τάξεων του Γυμνασίου (Γ΄ Ανάθεση). Η Ερευνητική Εργασία έχει πλέον καταργηθεί ως αυτοτελές μάθημα.
Τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων του Γυμνασίου ανατίθενται και στους Φιλολόγους (ΠΕ02) ως μάθημα Γ΄ ανάθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων