12/08/2020 12/08/2020 ​Επειδή κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογαριασμοί με αναφορά στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι η κ. Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς ούτε στο Twitter, ούτε στο Facebook. Οι λογαριασμοί που αναφέρονται σε αυτήν είναι απολύτως ψευδείς και το όποιο περιεχόμενό τους δεν έχει καμία σχέση με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για...
12 Αυγούστου, 2020 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 15:02

H υπ. Πολιτισμού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαδώστε:
H υπ. Πολιτισμού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

​Επειδή κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογαριασμοί με αναφορά στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι η κ. Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς ούτε στο Twitter, ούτε στο Facebook.

Οι λογαριασμοί που αναφέρονται σε αυτήν είναι απολύτως ψευδείς και το όποιο περιεχόμενό τους δεν έχει καμία σχέση με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για τους λογαριασμούς αυτούς, έγινε σήμερα σχετική καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων