24/01/2021 24/01/2021 Η Επιτροπή Συντήρησης των Μνημείων της Ακρόπολης γιορτάζει 45 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσκάλεσε τους επισκέπτες του Ιερού Βράχου να μοιραστούν τα φωτογραφικά τους στιγμιότυπα. Τι βλέπουν οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι στον αρχαιολογικό χώρο, όταν βρίσκονται πίσω από τον φωτογραφικό τους φακό; Στόχος ήταν να καταγραφούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την «καθημερινή ζωή» των μνημείων...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 10:41

Η Ακρόπολη μέσα από τον φακό των επισκεπτών

Διαδώστε:
Η Ακρόπολη μέσα από τον φακό των επισκεπτών

Η Επιτροπή Συντήρησης των Μνημείων της Ακρόπολης γιορτάζει 45 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσκάλεσε τους επισκέπτες του Ιερού Βράχου να μοιραστούν τα φωτογραφικά τους στιγμιότυπα.

Τι βλέπουν οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι στον αρχαιολογικό χώρο, όταν βρίσκονται πίσω από τον φωτογραφικό τους φακό;

Στόχος ήταν να καταγραφούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την «καθημερινή ζωή» των μνημείων της Ακρόπολης, όπως τα έχει συλλάβει η ευαίσθητη καλλιτεχνική ματιά των επισκεπτών. Η συμμετοχή του κοινού ήταν ένθερμη και ενθαρρυντική! Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να περιηγηθείτε στο ψηφιακό λεύκωμα και γνωρίστε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές.

Η σειρά των επετειακών ψηφιακών δράσεων παρουσιάζει διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του αναστηλωτικού έργου στην Ακρόπολη μέσα από το εμπλουτισμένο ψηφιακό χρονολόγιο των επεμβάσεων, ταινίες αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων