11/12/2020 11/12/2020 Η απόσταση ανάμεσα στα μέλη της ίδιας της οικογένειας ήταν το κύριο θέμα του webinar που πραγματοποίησαν από κοινού το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών στις 9/12. Εκατοντάδες γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και επαγγελματίες της υγείας παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 14:16

Η απόσταση μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας

Διαδώστε:
Η απόσταση μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας

Η απόσταση ανάμεσα στα μέλη της ίδιας της οικογένειας ήταν το κύριο θέμα του webinar που πραγματοποίησαν από κοινού το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών στις 9/12. Εκατοντάδες γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και επαγγελματίες της υγείας παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Δρ. Κωστής Προύσκας, Ψυχολόγος – Δρ. Γεροντολογίας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Μ.Φ.Η. «Άκτιος», η κα Δρ. Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος- Ψυχίατρος Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών & Πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Το θέμα της επικοινωνίας με τον παππού και τη γιαγιά από απόσταση, ως μια νέα συνθήκη, η οποία προέκυψε τους τελευταίους μήνες της καθημερινότητάς μας λόγω κορωνοϊού, ανέπτυξε η κα Λίνα Νικολαΐδου Ψυχολόγος, Διοίκηση Μονάδων Υγείας MSc Συντονίστρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος Οδηγός».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων