07/09/2020 07/09/2020 Εγκύκλιο για τον τρόπο με τον οποίο θα τελεστεί ο αγιασμός για την έναρξη της  νέας σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σύμφωνα με την εγκύκλιο: Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο των σχολείων, μετά από συνεννόηση του/της Διευθυντή/ντριας με τους ιερείς του...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:53

Η εγκύκλιος για τον αγιασμό στα σχολεία

Διαδώστε:
Η εγκύκλιος για τον αγιασμό στα σχολεία

Εγκύκλιο για τον τρόπο με τον οποίο θα τελεστεί ο αγιασμός για την έναρξη της  νέας σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο των σχολείων, μετά από συνεννόηση του/της Διευθυντή/ντριας με τους ιερείς του οικείου ναού, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων