18/06/2022 18/06/2022 Εγκύκλιο σχετικά με το πώς θα λειτουργήσουν τα εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας τη σχολική χρονιά 2022-2023 απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στα Γενικά Εκκλησιαστικά Λύκεια και Γυμνάσια: Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας, Νεάπολης, Λαμίας, Ξάνθης, Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής και Φλώρινας και τα Γενικά Εκκλησιαστικά Λύκεια της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής και Πατρών. Οι μαθητές-μαθήτριες αυτή τη χρονιά θα...
18 Ιουνίου, 2022 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 10:55

Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τα εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας

Διαδώστε:
Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τα εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας

Εγκύκλιο σχετικά με το πώς θα λειτουργήσουν τα εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας τη σχολική χρονιά 2022-2023 απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στα Γενικά Εκκλησιαστικά Λύκεια και Γυμνάσια: Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας, Νεάπολης, Λαμίας, Ξάνθης, Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής και Φλώρινας και τα Γενικά Εκκλησιαστικά Λύκεια της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής και Πατρών.

Οι μαθητές-μαθήτριες αυτή τη χρονιά θα εισαχθούν χωρίς εξετάσεις, ενώ οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούσαν με οργανική θέση σε αυτά κατά τη σχολική χρονιά 2020-2021,  διατηρούν τη θέση τους και φέτος (από Σεπτέμβρη του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023). Επί της ουσίας, παρατείνεται για ένα ακόμα σχολικό έτος το υπάρχον καθεστώς. 

Διαβάστε τα έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων