28/05/2021 28/05/2021 Η προώθηση στο εξωτερικό του πρώτου αγγλόγλωσσου προγράμματος σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε στο Τμήμα Ιατρικής του, καθώς και άλλων εξωστρεφών δράσεων του Ιδρύματος, όπως οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ήταν το αντικείμενο συνάντησης του πρύτανη, καθηγητή Νίκου Παπαϊωάννου με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και...
28 Μαΐου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2021 - 15:50

Η Επέτειος των 200 ετών στη συνάντηση Πρύτανη του ΑΠΘ με τον Γεν. Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού

Διαδώστε:
Η Επέτειος των 200 ετών στη συνάντηση Πρύτανη του ΑΠΘ με τον Γεν. Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού

Η προώθηση στο εξωτερικό του πρώτου αγγλόγλωσσου προγράμματος σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε στο Τμήμα Ιατρικής του, καθώς και άλλων εξωστρεφών δράσεων του Ιδρύματος, όπως οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ήταν το αντικείμενο συνάντησης του πρύτανη, καθηγητή Νίκου Παπαϊωάννου με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννη Χρυσουλάκη.

«Εργαζόμαστε συστηματικά και κάνουμε καθημερινά πράξη την εξωστρεφή αναπτυξιακή μας στρατηγική», δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου, σημειώνοντας πως «μέσα από τη συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ενισχύεται έτι περαιτέρω η διεθνής ακτινοβολία του Αριστοτελείου».

«Η Γενική Γραμματεία στηρίζει όλες τις προσπάθειες εξωστρέφειας τις οποίες κάνει τόσο το Τμήμα Ιατρικής όσο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εν γένει και νομίζω ότι μέσα από τη συνεργασία μας τόσο η ομογένεια, οι ομογενείς γιατροί, αλλά και όλοι οι επιστήμονες έχουν πάρα πολλά να κερδίσουν και να ωφεληθούν. Συνεχίζουμε και τα projects τα οποία θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά καταπληκτικά για όλο τον ελληνισμό», δήλωσε ο κ. Χρυσουλάκης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πρυτανεία του ΑΠΘ συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης, και ο Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ Χρήστος Αραμπατζής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων