13/07/2020 13/07/2020 Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον εξαιρετικό θεσσαλονικιό μαέστρο και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, που έδειξαν έντονη δράση προσφοράς στα νοσοκομεία της χώρας μέσα από τις διαδικτυακές συναυλίες τους, έρχονται στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη στο θέατρο Κήπου για μια μοναδική βραδιά πιάνο φωνή υπό το φως των αστεριών. «Επιτέλους καλοκαίρι!… Θεσσαλονίκη μου» Με δροσερή και καλοκαιρινή...
13 Ιουλίου, 2020 - 22:40

Η Φωτεινή Δάρρα στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Φωτεινή Δάρρα στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης

Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον εξαιρετικό θεσσαλονικιό μαέστρο και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, που έδειξαν έντονη δράση προσφοράς στα νοσοκομεία της χώρας μέσα από τις διαδικτυακές συναυλίες τους, έρχονται στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη στο θέατρο Κήπου για μια μοναδική βραδιά πιάνο φωνή υπό το φως των αστεριών.

«Επιτέλους καλοκαίρι!… Θεσσαλονίκη μου»

Με δροσερή και καλοκαιρινή διάθεση με την ποιοτική, ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής υπόσχονται να προσφέρουν ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει,συμμετέχει και τραγουδάει, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού! Οι δυο καλλιτέχνες κάνουν μια παύση από τις διαδικτυακες συναυλίες τους με τίτλο «Εκπέμπουμε από παντού»για να βρεθούν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη! Στην πρώτη τους συναυλία με Κοινό μετά από καιρό, δίνουν ένα ρεσιτάλ-κατάθεση ψυχής της ερμηνεύτριας με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου! Τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο όπως: Στάλσιμο, Φεύγα, Τρέχει το νερό, Σ’αγαπώ, Στα ίδια μέρη, οι διασκευές των τραγουδιών της Τζένης Βάνου αλλά και διεθνή τραγούδια όπως το Cancao do mar και Spente le stelle, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ακουστούν αυτήν τη μοναδική βραδιά. Η ποιοτική ξεχωριστή διασκέδαση για το Σαββατόβραδο της 18ης Ιουλίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Η συναυλία είναι στα πλαίσια του Φεστιβάλ καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του δήμου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Γενική είσοδος: 10€

Εισιτήρια ανέργων: ΔΩΡΕΑΝ

Ώρα έναρξης: 9.15

Οι συναυλίες της Φωτεινής Δάρρα συνεχίζονται στην Ελλάδα , διαδικτυακά και ζωντανά με επόμενους προορισμούς:

3 Αυγούστου – Δελφοί

6 Αυγούστου – Λουτράκι (θέατρο Νότης Περγιάλης)

15 Αυγούστου – Πάργα

24 Αυγούστου – Αισχύλεια Ελευσίνα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων