10/04/2024 10/04/2024 Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στην Αίθουσα Οπτικοακουστκής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. διάλεξη του ελληνομαθούς Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Andrej (Borkowski), Καθηγητή στη Χριστιανική Θεολογική Ακαδημία της Βαρσοβίας στην Πολωνία (Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej...
10 Απριλίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 19:35

«Η Ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η Ουνία και το μέλλον» – Διάλεξη στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
«Η Ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η Ουνία και το μέλλον» – Διάλεξη στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στην Αίθουσα Οπτικοακουστκής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. διάλεξη του ελληνομαθούς Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Andrej (Borkowski), Καθηγητή στη Χριστιανική Θεολογική Ακαδημία της Βαρσοβίας στην Πολωνία (Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej w Warszawie) με θέμα: «Η Ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η Ουνία και το μέλλον».

Της εισήγησης προηγήθηκε συνάντηση του Θεοφιλεστάτου με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητή Εμμανουήλ Δ. Καραγεωγούδη, και τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήνης και Πατριαρχικό Έξαρχο Μελίτης κ. Κύριλλο (Κατερέλο), Καθηγητή, κατά την οποία συζητήθηκαν σε άριστο και εγκάρδιο κλίμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων