23/03/2021 23/03/2021 Όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για του “Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία”, αλλά και όσους συνέβαλαν στη σύσταση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, αναφέρεται στο μήνυμά της για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Το μήνυμα της...
23 Μαρτίου, 2021 - 22:29

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Διαδώστε:
Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για του “Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία”, αλλά και όσους συνέβαλαν στη σύσταση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, αναφέρεται στο μήνυμά της για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Το μήνυμα της Κοσμητείας αναφέρει:

“Η Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ κλείνει ευλαβικά το γόνυ ενώπιον των πρωτεργατών του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα του 1821, των αγωνιστών, των ιερομαρτύρων, των κληρικών και λαϊκών, των γνωστών και αγνώστων ηρώων, που θυσιάστηκαν “για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία”. Ταυτόχρονα, τιμά με ευγνωμοσύνη, όλους εκείνους τους ευπατρίδες, που συνέβαλαν στη σύσταση και δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων