31/10/2021 31/10/2021 Ο Σύλλογος Ελλήνων εκ Κωνσταντινουπόλεως στην Ελβετία σε συνεργασία με την ΟΙΟΜΚΩ (Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών) και τη συμμετοχή των Συλλόγων Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ουάσινγκτον διοργανώνουν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στις 18:30 ώρα Ελβετίας, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης – Μια ιστορική διαδρομή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα». Ομιλητές θα...
31 Οκτωβρίου, 2021 - 13:19

Η Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης – Μια ιστορική διαδρομή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Διαδώστε:
Η Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης – Μια ιστορική διαδρομή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Ο Σύλλογος Ελλήνων εκ Κωνσταντινουπόλεως στην Ελβετία σε συνεργασία με την ΟΙΟΜΚΩ (Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών) και τη συμμετοχή των Συλλόγων Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ουάσινγκτον διοργανώνουν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στις 18:30 ώρα Ελβετίας, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης – Μια ιστορική διαδρομή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα».

Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Πασχάλης Βαλσαμίδης.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε zoom, facebook ή YouTube, δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες στην αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων