30/05/2022 30/05/2022 “Ο π. Αδαμάντιος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη Σχολή μας και στο χώρο της Εκκλησίας” αναφέρει η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για την εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη, Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα σε ηλικία 65 ετών.  “Η Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)...
30 Μαΐου, 2022 - 14:27

Η Θεολογική Σχολή Αθηνών για την εκδημία του π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή Αθηνών για την εκδημία του π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη

“Ο π. Αδαμάντιος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη Σχολή μας και στο χώρο της Εκκλησίας” αναφέρει η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για την εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη, Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα σε ηλικία 65 ετών. 

“Η Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) θρηνεί για την απώλεια του σεβαστού Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αδαμαντίου Αυγουστίδη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Καθηγητής στο Τμήμα Θεολογίας. Ο π. Αδαμάντιος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη Σχολή μας και στο χώρο της Εκκλησίας. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκδημήσαντα”, αναφέρει η αναλυτικά η ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων