30/11/2023 30/11/2023 Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο “Χρυσόστομος Παπαδόπουλος”, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Υποδοχής των Πρωτοετών Φοιτητών και Φοιτητριών της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ.  Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό. “Ιδιαιτέρως προσκαλείται να συμμετάσχει το σύνολο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών, των διδακτορικών και μεταδιδακτορικών ερευνητών και ερευνητριών, και των...
30 Νοεμβρίου, 2023 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2023 - 12:22

Η Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο “Χρυσόστομος Παπαδόπουλος”, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Υποδοχής των Πρωτοετών Φοιτητών και Φοιτητριών της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ. 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

“Ιδιαιτέρως προσκαλείται να συμμετάσχει το σύνολο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών, των διδακτορικών και μεταδιδακτορικών ερευνητών και ερευνητριών, και των αποφοίτων της Σχολής”, αναφέρει στη σχετική πρόσκληση ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής Εμμανουήλ Καραγεωργούδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων