12/06/2019 12/06/2019 Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. η Κυβέρνηση προσθέτει φέτος 4.500 εκπαιδευτικούς στα σχολεία και συνολικά 9.800 άτομα σε Παιδεία και Υγεία, εφαρμόζοντας τον κανόνα 1 προς 1 στις προσλήψεις-αποχωρήσεις. Την ίδια στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει εξαγγείλει την επαναφορά του μνημονιακού κανόνα 1 προς 5, που πρακτικά δεν επιτρέπει κανέναν διορισμό εκπαιδευτικού και γιατρού, τόνισε μεταξύ άλλων...
12 Ιουνίου, 2019 - 13:16

Η Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη για το θέμα των διορισμών των εκπαιδευτικών

Διαδώστε:
Η Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη για το θέμα των διορισμών των εκπαιδευτικών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. η Κυβέρνηση προσθέτει φέτος 4.500 εκπαιδευτικούς στα σχολεία και συνολικά 9.800 άτομα σε Παιδεία και Υγεία, εφαρμόζοντας τον κανόνα 1 προς 1 στις προσλήψεις-αποχωρήσεις. Την ίδια στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει εξαγγείλει την επαναφορά του μνημονιακού κανόνα 1 προς 5, που πρακτικά δεν επιτρέπει κανέναν διορισμό εκπαιδευτικού και γιατρού, τόνισε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τους Βαγγέλη Καραγεώργο και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων