12/11/2022 13/11/2022 Στη Λευκωσία μετέβη το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευματών Νίκη Κεραμέως, όπου παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση. Η Υπουργός συνόδεψε την Πρόεδρο της Ελληνικής Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2022 - 2:27

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’

Διαδώστε:
Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’

Στη Λευκωσία μετέβη το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευματών Νίκη Κεραμέως, όπου παρέστη στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση.

Η Υπουργός συνόδεψε την Πρόεδρο της Ελληνικής Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ενώ δεν παρέλειψε επίσης να υπογράψει στο βιβλίο Συλλυπητηρίων.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Υπουργού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων