28/12/2020 28/12/2020 Ημερίδα με θέμα την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, διοργανώνει αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.   Μεταξύ των εισηγητών θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Πρόεδρος Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, εκπρόσωπος Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και ο κ....
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 11:23

ΙΕΠ: Ημερίδα για την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

Διαδώστε:
ΙΕΠ: Ημερίδα για την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

Ημερίδα με θέμα την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, διοργανώνει αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.  

Μεταξύ των εισηγητών θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Πρόεδρος Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, εκπρόσωπος Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και ο κ. Γεώργιος Καλαντζής, Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων.

Σύνδεσμοι ημερίδας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Συμμετέχοντας μέσω της πλατφόρμας Webex, με δυνατότητα να λάβετε τον λόγο, ή απλά να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή μέσω Youtube από το αντίστοιχο κανάλι του ΙΕΠ.

Χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο για να συνδεθείτε:

Την ημερίδα θα παρουσιάσει ο κ. Σπυρίδων Κιουλάνης, Σύμβουλος Β’ Θεολογίας του Ι.Ε.Π.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων