25/08/2022 25/08/2022 Το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου διοργανώνει το ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικό Συμπόσιο με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα». Η έναρξη του διήμερου Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, 9:30 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Επισκοπείου της...
25 Αυγούστου, 2022 - 9:15

ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικό Συμπόσιο με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα»

Διαδώστε:
ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικό Συμπόσιο με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα»

Το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου διοργανώνει το ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικό Συμπόσιο με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα».

Η έναρξη του διήμερου Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, 9:30 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 96 και Χαλκοκονδύλη ΤΚ 12135).

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ στο παρακάτω αρχείο:

IST_Synedrio_Programma

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων