05/02/2023 05/02/2023 Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 16:51

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Δευτέρα – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Διαδώστε:
Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Δευτέρα – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων, μετά από αποφάσεις Δήμων ή Πειριφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

“Εχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα” αναφέρει η ανακοίνωση.

Επί ποδός και σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας , των περιφερειών και των δήμων της χώρας για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει την χώρα.

Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται προβλήματα από την κακοκαιρία, η οποία σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα θα επηρεάσει σε πρώτη φάση την Εύβοια, τις βόρειες Σποράδες, τη Μαγνησία, τη Φθιώτιδα, την Βοιωτία και την Αττική. Για το λόγο αυτό μάλιστα στάλθηκε χθες και μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή τους και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Μιχάλης Καραγιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων