11/09/2020 11/09/2020 Με την συμμετοχή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων  Νίκης Κεραμέως θα γίνει το απόγευμα η καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.  Η κα Κεραμέως θα εξειδικεύσει τα πρωτόκολλα λειτουργίας των σχολείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση του υπουργείου: Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 16:26

Κεραμέως: Το απόγευμα η ενημέρωση για τον αγιασμό

Διαδώστε:
Κεραμέως: Το απόγευμα η ενημέρωση για τον αγιασμό

Με την συμμετοχή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων  Νίκης Κεραμέως θα γίνει το απόγευμα η καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.  Η κα Κεραμέως θα εξειδικεύσει τα πρωτόκολλα λειτουργίας των σχολείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Οδηγίες για την 1η μέρα στο σχολείο- Αγιασμός

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων