03/10/2020 03/10/2020 ​Μετά από συνεννόηση της Yπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, με τη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, Κατερίνα Δελλαπόρτα, τον υπηρεσιακό γραμματέα του ΥΠΠΟΑ και την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί να παρακολουθεί τα θέματα κορωνοϊού, το Μουσείο, όπως και το καφέ, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, που θα...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 12:56

Κλειστό μέχρι την Τρίτη το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

Διαδώστε:
Κλειστό μέχρι την Τρίτη το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

Μετά από συνεννόηση της Yπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, με τη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, Κατερίνα Δελλαπόρτα, τον υπηρεσιακό γραμματέα του ΥΠΠΟΑ και την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί να παρακολουθεί τα θέματα κορωνοϊού, το Μουσείο, όπως και το καφέ, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των τεστ στο σύνολο του προσωπικού, συνολικά 45 άτομα.

Την Παρασκευή στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη απολύμανση, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων