13/01/2023 13/01/2023 Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYRTILLO θα εορτάσει τα 9 χρόνια λειτουργίας του, με δύο εξαίρετους καλλιτέχνες , τον συνθέτη Κώστα Λειβαδά που έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια και την υπέροχη φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19:30, στο θέατρο – Ελληνογαλλική Σχολή Ουσρουλινών – Νηπιαγωγείο Δημοτικό σχολείο, στο Μαρούσι. Χορηγός επικοινωνίας είναι το...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 14:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 14:11

Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη τραγουδούν για το καφέ Μύρτιλλο

Διαδώστε:
Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη τραγουδούν για το καφέ Μύρτιλλο

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYRTILLO θα εορτάσει τα 9 χρόνια λειτουργίας του, με δύο εξαίρετους καλλιτέχνες , τον συνθέτη Κώστα Λειβαδά που έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια και την υπέροχη φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19:30, στο θέατρο – Ελληνογαλλική Σχολή Ουσρουλινών – Νηπιαγωγείο Δημοτικό σχολείο, στο Μαρούσι. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Σημειώνεται ότι το MYRTILLO αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στη χώρα μας, για την επανένταξη στο χώρο της εργασίας, άτομα με αναπηρίες. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας του (από το 2013) αναπτύχθηκε σιγά σιγά η ιδέα της ιδρύτριάς του, Γεωργίας Βαμβουνάκη – Raffan, περί ενός αυτοδύναμου εργασιακού χώρου, όπου όλοι οι εργαζόμενοι (εκ των οποίων το 90% ανήκει στις ευπαθείς ομάδες), είναι συνιδιοκτήτες και συνδιαχειριστές της επιχείρησης, συλλειτουργοί και συνυπεύθυνοι για τη βιωσιμότητά της.

Αν και την ιδέα – αφορμή για την ίδρυση του Μύρτιλλου στην Αθήνα την έδωσε ένα ανάλογο καφέ στη Σκωτία (TheEngineShed, Edinburgh), η πρωτοτυπία του Μύρτιλλου έγκειται στο γεγονός ότι ποτέ δε βασίστηκε σε επιδοτήσεις ή χρηματοδοτήσεις, αλλά κινήθηκε και συνεχίζει να κινείται σαν μια αυτοσυντηρούμενη επιχείρηση, που βασίζεται αποκλειστικά στα έσοδα από την καθημερινή λειτουργία της. Για το λόγο αυτό έχει βραβευθεί δύο φορές, το 2014 και το 2018.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΚΟΙΝΣΕΠ ΜΥΡΤΙΛΛΟ.

  • Πληροφορίες:

Info: “Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό
Διεύθυνση Ευκαλύπτων 20 και Φοινίκων, Μαρούσι, 15126.

Για να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε
211 0123176 / 6971759463| [email protected]

Διεύθυνση MYRTILLO: Λάμψα και Τριφυλίας Πάρκο (πρώην ΚΑΠΑΨ) «Για το Παιδί και το Πολιτισμό) Αμπελόκηποι , περιοχή Γηροκομείο , 5΄ από το μετρό Πανόρμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων