21/04/2020 21/04/2020 Στην παράδοση tablets σε σχολεία όλη της χώρας, με προτεραιότητα τις ακριτικές περιοχές, αναφέρθηκε μέσω Facebook η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία. “Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της...
21 Απριλίου, 2020 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 20:52

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας

Στην παράδοση tablets σε σχολεία όλη της χώρας, με προτεραιότητα τις ακριτικές περιοχές, αναφέρθηκε μέσω Facebook η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία.

“Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους!” αναφέρει χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων