16/02/2020 16/02/2020 Τη λίμνη Κερκίνη επέλεξε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Το σχολείο, λαμβάνει μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό: «Ποντιακός ελληνισμός: Μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον». Το σχολείο έχει βραβευτεί από την ΕΡΤ για την ταινία που δημιούργησε για την Επανάσταση του 1821. Η ταινία θα...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 17:50

Μαθητές δημιουργούν ταινία για τη Γενοκτονία του Πόντου

Διαδώστε:
Μαθητές δημιουργούν ταινία για τη Γενοκτονία του Πόντου

Τη λίμνη Κερκίνη επέλεξε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Το σχολείο, λαμβάνει μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό: «Ποντιακός ελληνισμός: Μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον». Το σχολείο έχει βραβευτεί από την ΕΡΤ για την ταινία που δημιούργησε για την Επανάσταση του 1821.

Η ταινία θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες, οπότε και θα ανακοινωθεί και ο ακριβής τίτλος της.

Ο μαθητικός διαγωνισμός για τη Γενοκτονία των Ποντίων θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 31 Μαρτίου. Συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την υποστήριξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων