22/03/2021 22/03/2021 Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία πολέμησαν οι πρόγονοι μας… Γι’ αυτόν τον λόγο, ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, έχει καλεσμένους και από την Εκκλησία αλλά και από την Πατρίδα! “ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: ¨Ένας ανεκτίμητος θησαυρός”; Είναι το...
22 Μαρτίου, 2021 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 12:42

Μητροπολίτης Μεσογαίας και Αλκιβιάδης Στεφανής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Μεσογαίας και Αλκιβιάδης Στεφανής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία πολέμησαν οι πρόγονοι μας…

Γι’ αυτόν τον λόγο, ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, έχει καλεσμένους και από την Εκκλησία αλλά και από την Πατρίδα!

“ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: ¨Ένας ανεκτίμητος θησαυρός”; Είναι το θέμα της τελευταίας εκδήλωσης από τις 11 εκδηλώσεις του αφιερώματος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία. Προσκαλεσμένοι ομιλητές είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, οι οποίοι θα αναφερθούν στα ιδανικά με τα οποία “εμφορούνταν” οι πρόγονοι μας, στην αγάπη για την Πατρίδα και στον πολύτιμο θησαυρό της Ορθοδοξίας. Ιδανικά και Αξίες που θα πρέπει να διέπουν και εμάς τους απογόνους των ενδόξων προπατόρων μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε “ζωντανά” διαδικτυακά την εκδήλωση την Δευτέρα 22-3-2021 στις 21:00 και να συμμετέχετε με ερωτήσεις σας στην ιστοσελίδα της Σχολής Γονέων αλλά και στο youtube εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων