15/01/2021 15/01/2021 Στις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η Ημερίδα με θέμα την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Αρχικά η Ημερίδα, η οποία θα γίνει εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, ήταν προγραμματισμένη στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά είχε ακυρώθηκε. Μεταξύ των εισηγητών θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ,...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 14:26

Νέα ημερομηνία για την Ημερίδα του Ι.Ε.Π. με θέμα την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση

Διαδώστε:
Νέα ημερομηνία για την Ημερίδα του Ι.Ε.Π. με θέμα την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση

Στις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η Ημερίδα με θέμα την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Αρχικά η Ημερίδα, η οποία θα γίνει εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, ήταν προγραμματισμένη στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά είχε ακυρώθηκε.

Μεταξύ των εισηγητών θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Πρόεδρος Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, εκπρόσωπος Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και ο κ. Γεώργιος Καλαντζής, Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων.

Σύνδεσμοι ημερίδας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Συμμετέχοντας μέσω της πλατφόρμας Webex, με δυνατότητα να λάβετε τον λόγο, ή απλά να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή μέσω Youtube από το αντίστοιχο κανάλι του ΙΕΠ.

Χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο για να συνδεθείτε:

Την ημερίδα θα παρουσιάσει ο κ. Σπυρίδων Κιουλάνης, Σύμβουλος Β’ Θεολογίας του Ι.Ε.Π.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων