15/06/2019 15/06/2019 Η Νεκταρία Καραντζή θα ερμηνεύσει βυζαντινούς εκκλησιαστικούς υμνους a cappella σε μια σπάνα solo voce εμφάνιση στα περίφημα Vespri a San Vitale στις 27/6/2019 στη Ραβέννα. Μία ημέρα πριν τη συμμετοχή της σε ένα απο τα σημαντικότερα φεστιβάλ, στο Φεστιβάλ της Ραββένα, μαζί με τον Διεθνούς φήμης αρχιμουσικό και πιανίστα Βασίλη Τσαμπρόπουλο, με τον οποίο...
15 Ιουνίου, 2019 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 20:11

Νεκταρία Καραντζή a Vespri a San Vitale

Διαδώστε:
Νεκταρία Καραντζή a Vespri a San Vitale

Η Νεκταρία Καραντζή θα ερμηνεύσει βυζαντινούς εκκλησιαστικούς υμνους a cappella σε μια σπάνα solo voce εμφάνιση στα περίφημα Vespri a San Vitale στις 27/6/2019 στη Ραβέννα.

Μία ημέρα πριν τη συμμετοχή της σε ένα απο τα σημαντικότερα φεστιβάλ, στο Φεστιβάλ της Ραββένα, μαζί με τον Διεθνούς φήμης αρχιμουσικό και πιανίστα Βασίλη Τσαμπρόπουλο, με τον
οποίο θα παρουσιάσουν το Ευρωπαίκό τους πρόγραμμα “Between East & West” (28/6, Chiostro della Biblioteca Classense), η Ελληνίδα υμνωδός θα μεταφέρει στο ιταλικό κοινό την βυζαντινή εκκλησιαστική υμνωδία με τρόπο μυσταγωγικό σε ένα από τα ιστορικότερα μνημεία του Χριστιανισμού της Ευρώπης, τον Καθεδρικό του San Vitale, το σημαντικότερο δείγμα πρώιμης βυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη, με τα περίφημα βυζαντινά ψηφιδωτά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων