14/05/2019 14/05/2019 Την παράσταση έκλεψε το βράδυ της Κυριακής ο 5χρονος Στέφανος από τον Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς», ο οποίος με το τύμπανο ξεσήκωσε το κοινό δείχνοντας την αγάπη του για την παράδοση του τόπου του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους μεγάλους που τον καμάρωναν. Αποτέλεσε δε την έκπληξη της βραδιάς και έδειξε ότι...
14 Μαΐου, 2019 - 20:30

Ο 5χρονος με το τύμπανο που “έκλεψε” την παράσταση

Διαδώστε:
Ο 5χρονος με το τύμπανο που “έκλεψε” την παράσταση

Την παράσταση έκλεψε το βράδυ της Κυριακής ο 5χρονος Στέφανος από τον Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς», ο οποίος με το τύμπανο ξεσήκωσε το κοινό δείχνοντας την αγάπη του για την παράδοση του τόπου του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους μεγάλους που τον καμάρωναν. Αποτέλεσε δε την έκπληξη της βραδιάς και έδειξε ότι θα αποτελέσει άξιο συνεχιστή της ποντιακής πολιτιστικής κληρονομιάς. Πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων συμμετείχε στα Ελευθέρια Θράκης την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, περνώντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για την διατήρηση και διάσωση της πλούσιας Ποντιακής Παράδοσης με “μπροστάρη” τον 5χρονο Στέφανο.

Πηγή: www.paratiritis-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων