01/04/2020 01/04/2020 Μήνυμα για την επέτειο ενάρξεως του Κυπριακού Αγώνος και τους αγώνες που έδωσε η ΕΟΚΑ έστειλε με ανάρτησή της στο facebook η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη. Συγκεκριμένα γράφει:  “Ο αγώνας της ΕΟΚΑ που τιμούμε σήμερα ήταν μια φωτεινή στιγμή του σύγχρονου Ελληνισμού. Ο Ευαγόρας, ο Καραολής, ο Δημητρίου, ο Αυξεντίου και τόσοι...
01 Απριλίου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 17:17

“Ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν μια φωτεινή στιγμή του σύγχρονου Ελληνισμού”

Διαδώστε:
“Ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν μια φωτεινή στιγμή του σύγχρονου Ελληνισμού”

Μήνυμα για την επέτειο ενάρξεως του Κυπριακού Αγώνος και τους αγώνες που έδωσε η ΕΟΚΑ έστειλε με ανάρτησή της στο facebook η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα γράφει: 

“Ο αγώνας της ΕΟΚΑ που τιμούμε σήμερα ήταν μια φωτεινή στιγμή του σύγχρονου Ελληνισμού. Ο Ευαγόρας, ο Καραολής, ο Δημητρίου, ο Αυξεντίου και τόσοι άλλοι ανήκουν στο πάνθεο των ηρώων μας. Το «χρυσοπράσινο φύλλο», που κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες, είναι πάντα στην καρδιά και στην σκέψη μας. Χρόνια πολλά στην Κύπρο!”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων