31/05/2022 01/06/2022 Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταυρού (Hellenic College Holy Cross) της Βοστώνης κ. Γεώργιο Καντώνη υποδέχθηκε σήμερα 31 Μαΐου 2022 στο γραφείο του στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, ο Κοσμήτορας Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης, πλαισιωμένος από τα μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Κοσμητείας, την Καθηγήτρια κ. Κίρκη Κεφαλέα και τον Επίκ....
31 Μαΐου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 2:04

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταυρού στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταυρού στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταυρού (Hellenic College Holy Cross) της Βοστώνης κ. Γεώργιο Καντώνη υποδέχθηκε σήμερα 31 Μαΐου 2022 στο γραφείο του στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, ο Κοσμήτορας Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης, πλαισιωμένος από τα μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Κοσμητείας, την Καθηγήτρια κ. Κίρκη Κεφαλέα και τον Επίκ. Καθηγητή π. Αρίσταρχο Γκρέκα.

Αντικείμενο της ωριαίας συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ήταν η ενίσχυση των σχέσεων των δύο εκπαιδευτικών μονάδων με αφετηρία την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων